Graventoren en getijdenmolen: startschot voor de herbestemming

Graventoren en getijdenmolen
media:bynder:bf38d552-4638-434f-9a96-7f8bd62876cd

Jouw contactpersoon

Praat een Rupelmondje met ons mee, met een hapje en drankje, verschillende vertelmomenten en muzikale intermezzo’s door lokaal talent. Het kennismakingsevent is gratis, maar inschrijven is verplicht.

De Graventoren en getijdenmolen in Rupelmonde krijgen een nieuwe bestemming en daar mag iedereen aan meewerken. Om het participatieproces klinkend in te zetten, nodigt Toerisme Vlaanderen op vrijdag 17 februari 2023 graag alle buurtbewoners en geïnteresseerden uit om (opnieuw) kennis te maken met de Graventoren en getijdenmolen, en met Toerisme Vlaanderen.

Kom luisteren naar Meneer Zee en welke herbestemming hij bij elkaar heeft geschreven. Wie meneer Zee is? Dat heb je misschien zelf al mogen beleven en anders omschrijft hij het zelf zo: “Ik hou van vertellen. Het worstelen met woorden, het zoeken van zinnen terwijl ik ze vorm met mijn mond en met mijn stem, die stijgt en daalt en sluipt en slaat en streelt en af en toe een sprintje trekt. Mensen doen geloven met wijdopen ogen. Prevelende lippen. En een hart dat slaat op mijn ritme. 

Wat hebben we in petto?

  • Verschillende vertelmomenten door Meneer Zee
  • Muzikale intermezzo’s met lokaal talent
  • Uiteraard een hapje en een drankje

Wat heb jij in petto?

Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw band of herinnering met/over deze plek. Laten we er een gezellige avond van maken, en de creatieve start van een nieuwe toekomst voor de Graventoren en getijdenmolen gepast inzetten.

Praktische info

  • Datum: vrijdag 17 februari vanaf 17u tot 22u
  • Locatie: aan de getijdenmolen in Rupelmonde. Ons team verwelkomt je voorbij de brug aan het eind van de Kasteelstraat. Bekijk hier de routebeschrijving.
  • Prijs: gratis, maar inschrijven is verplicht.