Iets organiseren

Kasteel van Poeke - inspiratiedagen - Marlies Vergote_31
Er zit leven in het Kasteel van Poeke. Het domein verwelkomt je met open armen voor al je fotoshoots, filmopnames, vergaderingen, boekvoorstellingen of culturele evenementen.

Fotoshoots en evenementen

Het kasteel en kasteeldomein zijn op zich al een prachtig plaatje. Zie je hierin het gedroomde decor voor een fotoshoot of filmopname? Wij maken onderscheid tussen gelegenheidsfoto's van particulieren en professionele fotoshoots. Particulieren kunnen het kasteel gedurende 2 uur afhuren op woensdag, vrijdag en elke eerste en derde zaterdag van de maand. Raadpleeg de flyer met meer info over de prijzen en afspraken of neem contact op via het formulier onderaan deze pagina.

Het Kasteel van Poeke is een bruisende plek. Organiseer je er graag een boekvoorstelling, vergadering of cultureel evenement? Ook dat kan geregeld worden. Het kasteel is te huur voor verenigingen, privépersonen en ondernemers. Huren kan zowel een heledag als afzonderlijke dagdelen. Om de rust te garanderen zijn fuiven of dansfeesten niet toegelaten. Neem contact op voor meer info en prijzen.

Info en reservatie

Meer info over fotoshoots en activiteiten organiseren in het kasteel van Poeke
Evenement op het domein van het Kasteel van Poeke
Kasteel_van_Poeke_Verhuurmogelijkheden.pdf

Winterslaap

Het kasteel van Poeke is gesloten van 1 december 2024 tot 28 februari 2025. Met deze winterslaap beperken we het energieverbruik. Voor meerdaagse, professionele reservaties kan je contact opnemen door het formulier hieronder in te vullen.

Aanvraagformulier voor activiteiten

Vul onderstaand formulier in om een reservatie te maken.