Koetshuis zoekt invulling

Kasteel van Poeke
Koetshuis-voorgevel
Het koetshuis van het Kasteel van Poeke komt de komende drie jaar vrij voor ondernemers en organisaties met een interessant plan. Toerisme Vlaanderen lanceert daarom een open oproep naar geïnteresseerden.

Toerisme Vlaanderen stelt het koetshuis en de directe omgeving ongeveer drie jaar ter beschikking om met passende, tijdelijke functies de periode te overbruggen tot de (ver)bouwwerken voor de definitieve herbestemming starten. Het koetshuis kan zo de rol van laboratorium voor de herbestemming vervullen en de bezoekersbeleving op het domein op gang brengen.

Open oproep

Via een open oproep zoekt Toerisme Vlaanderen een partner die de tijdelijke invulling in handen neemt. Die partner kan zelf activiteiten opzetten, samenwerken met anderen of het koetshuis ter beschikking stellen van organisaties of ondernemers die er activiteiten ontplooien of organiseren. Toerisme Vlaanderen kijkt uit naar een partner die de filosofie van Reizen naar Morgen genegen is en die meerwaarde wil genereren voor de lokale gemeenschap en economie, de bezoekers en het kasteeldomein zelf, in een evenwichtige combinatie.

Meer informatie hierover via deze link.