Jazzoptredens in de molen

Graventoren en getijdenmolen
Jazzconcert in de getijdenmolen

Your contact person

Contrabassist Fre Madou vult op vrijdag 7 juni en vrijdag 21 juni de getijdenmolen met jazz. Samen met enkele muzikale metgezellen neemt hij je mee voor een avond vol muzikale ontdekkingen, waar vriendschap en creativiteit samenvloeien tot een unieke concertervaring.

Zin om erbij te zijn? Vrijdag 7 juni is ondertussen volzet maar je kan nog steeds inschrijven voor 21 juni. Van harte welkom.

De capaciteit is telkens beperkt tot 30 personen. Het optreden begint om 20u30 en eindigt ten laatste om 22u.

P.S.: voor en na het concert kan je steeds bij 't Loze Vissertje terecht voor een hapje en een drankje.

Datum

Van vrijdag 7 juni 2024 20:30 tot vrijdag 21 juni 2024 22:00

Locatie

Graventoren en getijdenmolen

Prijs

Gratis toegang na inschrijving
Jazz getijdemolen 7 juni
Jazz getijdemolen 21 juni

Inschrijving 7 juni 2024

Laat je meevoeren op de diepe, hypnotiserende klanken van Fre Madou's contrabas, verweven met elektrificerende effecten die de zintuigen prikkelen. Deze avond wordt nog specialer met de toevoeging van Fre's muzikale metgezellen: Simon Lenski op cello en Andrew Claes op saxofoon en percussie.

Ga mee op een reis van improvisatie en spontaniteit, waar elke noot een nieuw verhaal vertelt en elke melodie een wereld van emotie onthult. Voel de ruimte om je heen tot leven komen terwijl de muziek zich uitstrekt en je omhult, en ervaar de intieme sfeer doordrenkt van geschiedenis en mysterie.

VOLZET

Inschrijving 21 juni 2024

Bereid je voor op een betoverende ervaring: Chantal Acda laat haar stem zweven door de getijdemolen, een mystieke indruk achterlatend. Laat je meevoeren op de golven van emotie, ondersteund door de betoverende klanken van Frederik Madou's contrabas, die resoneren en omarmen als een warme deken.

Maar dat is nog niet alles! De verfrissende percussie van Eric Thielemans zorgt voor een avond vol energie en ritmische finesse.

Sluit je aan bij ons voor een avond van pure improvisatie en artistieke vrijheid, waarbij de grenzen van muziek worden verlegd en nieuwe werelden worden ontdekt.

VOLZET