Stories Unfold opent de poorten van het Rubenskasteel

Rubenskasteel
Rubenskasteel
Vandaag is het startschot gegeven van het herwaarderingsfestival Stories Unfold, een initiatief van EventFlanders in samenwerking met Toerisme Vlaanderen. De komende drie maanden volgt een waaier aan culturele activiteiten, zoals concerten, film, kunstexpo’s, theater en dans, food experiences, overnachtingen, lezingen, workshops en lokale initiatieven die je deze zomer in en rond het domein van het Rubenskasteel in Zemst kan ontdekken.

Stories Unfold is de start van een breed en ambitieus programma om de Vlaamse kastelen en tuinen een relevante plek te geven in onze samenleving. De ambitie is om met Stories Unfold over meerdere jaren in verschillende kastelen en tuinen in Vlaanderen nieuwe inzichten te brengen rond herbestemmingen.

Het Rubenskasteel is de eerste plek die Stories Unfold verwelkomt. Dit pilootproject heeft tot doel om deze magische plek te laten heropleven en de banden met buurtbewoners en andere betrokkenen aan te halen. Verder worden bedrijven en organisaties uit de buurt aangemoedigd om deze locatie te gebruiken, waardoor Stories Unfold een steentje bijdraagt aan de gemeenschap.

Ook graag eens een bezoekje brengen? Meer info via onze website of via https://www.storiesunfold.be/nl

stories unfold (c)Annika Wallis